LA SETMANA

En els darrers temps s’evidencia un interès creixent per conservar i potenciar la diversitat biològica a les ciutats i integrar-la a la trama urbana. L’Estratègia per la Biodiversitat 2020 de la Unió Europea, els objectius fixats per les Nacions Unides a Aichi per al període 2011-2020, el Pla del Verd i de la Biodiversitat de Barcelona 2020, entre d’altres, són instruments que segueixen aquesta línia.

Els espais verds urbans són una oportunitat de viure la natura dins les ciutats i una eina clau de sensibilització, coneixement i valorització dels serveis socioambientals que ofereixen.

Si la biodiversitat és per si mateixa un valor essencial, encara ho és més en els àmbits urbans, perquè adquireix un valor més elevat atesa la seva singularitat en un entorn sotmès a gran nombre d’impactes i pressions que en fan difícil la supervivència, i especialment per la tasca sensibilitzadora i educativa que aquesta conté associada.

Durant la setmana de boscos urbans es van desenvolupar 6 activitats en las que van participar 121 persones, també es va comptar amb 8 formadors/experts. Podeu consultar les diferentes activitats i els seus resultats als següents enllaços:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s